Maxell Fejhallgató Mxh-Hp650 Fekete-Piros

A KUMA Premium fejhallgató egy szuperfényes fekete-piros színű, ipari szálcsiszolt alumínium kivitelben kapható a végső stílusos hangélmény érdekében.

Az ultra puha párnázott fülpárnák és a fejpánt a tiszta stílus ötvözésével tökéletes kényelmet biztosítanak, miközben a beépített kihangosító mikrofon és a zenei vezérlés sokkal könnyebbé teszi a beszélgetést és a zenét. A KUMA fejhallgatók büszkélkedhetnek a “Megosztás” funkcióval, amely lehetővé teszi a zene megosztását egyidejűleg ugyanazon eszközről.

Mindegyik fülpárnak van egy saját 3,5 mm-es csatlakozója, amely lehetővé teszi, hogy ne csak döntsön arról, hogy melyik oldalon fogja a kábelt elhelyezni, hanem lehetővé teszi bármely más fejhallgató számára, hogy csatlakozzon a fennmaradó 3,5 mm-es csatlakozóhoz.

In-Line mikrofon hívásfogadásra és zenelejátszási funkcióval az okostelefonokhoz. A 40 mm-es meghajtó kiváló hangminőséget biztosít. Kényelmes párnázott fülpárnák és állítható fejpánt jellemzi a terméket. Mikrofon kompatibilis: iPhone, HTC, Blackberry, LG, Samsung, Motoroal, Nokia Lumia.

Az oke.hu webáruházban, 12.146,-Ft./db áron megvásárolható, ez a prémium minőségű fejhallgató a Maxell-től!

 

 

 

Hozzászólások lezárva.